Τουρισμός

Η «Εργοδομή ΑΒΕΤΕ» κατασκεύασε και λειτουργεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων με την επωνυμία “Anthemus Sea – Beach Hotel & Spa” στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Η λειτουργία της μονάδας άρχισε το 1992. Το 2010 ολοκληρώθηκε η επέκταση της μονάδας. Το «Anthemus Sea – Beach Hotel & Spa» αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για τον τουρισμό καθώς απλώνεται σε ένα χώρο 38,000μ² κατά μήκος της ήρεμης ακτής Ελιάς, ακριβώς δίπλα σε μια αμμώδη παραλία, βραβευμένη με τη «Γαλάζια Σημαία» της Ευρωπαϊκής Ενώσης.

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του “Anthemus Sea – Beach Hotel & Spa”

Η Εργοδομή Α.Β.Ε.Τ.Ε διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία σε διαχείριση και λειτουργία ξενοδοχειακών μονάδων, ενώ ταυτόχρονα δραστηριοποιείται στη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων με στόχο την καλαισθησία και τη λειτουργικότητα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ
ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

H εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

Διαθέτουμε πλήρως καταρτισμένα συνεργεία για την κατασκευή κτιρίων. Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούμενες από γραφεία,

Επιμένουμε να διατηρούμε το κύρος μας σε υψηλά επίπεδα αναφέροντας μερικά παραδείγματα.