Εργοδομή A.B.E.T.E.

 

Χτίζουμε τα όνειρα σας από το 1983!

ΠΡΟΦΙΛ

Η Εργοδομή Α.Β.Ε.Τ.Ε είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στις μελέτες-κατασκευές, τα δομικά υλικά και τον τουρισμό. Ιδρύθηκε το 1983 στη Νάουσα όπου και εδρεύει ως σήμερα. Με περισσότερα από 250 δημόσια και ιδιωτικά έργα στο ιστορικό της, το όνομα της είναι πλέον συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στόχος της Εργοδομής Α.Β.Ε.Τ.Ε είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των έργων και υπηρεσιών της, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη.

Κύριοι
Στόχοι

Η Εργοδομή δίνει μεγάλη έμφαση στον τομέα της ασφάλειας. Η σύγχρονη τεχνολογία, τα νέα υλικά και οι μέθοδοι κατασκευής μας επιτρέπουν σήμερα να κατασκευάζουμε κτίρια με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο.

%

Ποιότητα

%

Ασφάλεια

%

Περιβάλλον

Ιστορικό

1983

Η «ΕΡΓΟΔΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε» ιδρύθηκε στις 7/4/1983 με έδρα τη Νάουσα από μηχανικούς της πόλης. Το καταστατικό της δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 598/7-4-1983 τεύχος Ανωνύμων Εταιρειών και Ε.Π.Ε.

1984

Δημιουργία της πρώτης μονάδας παραγωγής σκυροδέματος στη Νάουσα.

1992

Κατασκευή και λειτουργία της ξενοδοχειακής μονάδας «ANTHEMUS SEA».

1997

Εξαγορά του 100% της εταιρείας «ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΒΕΡΟΙΑΣ Α.Β.Ε.».

2004

Αναβάθμιση του εργοληπτικού πτυχίου της Εργοδομής σε 5ης τάξης.

2008

Ίδρυση λατομείου αδρανών υλικών στη θέση «Ντορμάνι Βεροίας».

2009

Ίδρυση της τεχνικής εταιρείας «Τεχνική Ημαθίας Ο.Ε.» με εργοληπτικό πτυχίο 2ης τάξης.

2010

Ολοκλήρωση της επέκτασης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ANTHEMUS SEA».

Μελέτες Κατασκευές

Η Εργοδομή ΑΒΕΤΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και των μελετών από το 1983. Στα περισσότερα από τα 35 χρόνια ενεργής δραστηριότητας, έχει αποπερατώσει πάνω από 350 δημόσια και ιδιωτικά έργα με συνέπεια και άριστη ποιότητα.

Δομικά Υλικά

Η «Εργοδομή ΑΒΕΤΕ» σε συνεργασία με την εταιρεία κοινού ενδιαφέροντος «Σκυρόδεμα Βέροιας» ασχολείται παράλληλα με την παραγωγή και εμπορία σκυροδέματος. Διαθέτει τρεις (3) μονάδες παραγωγής σκυροδέματος (2 στη Βέροια και 1 στη Νάουσα) που ξεπερνούν τα 400 m3/ώρα όσον αφορά τη δυναμικότητα.

Τουρισμός

Η «Εργοδομή ΑΒΕΤΕ» κατασκεύασε και λειτουργεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων με την επωνυμία “Anthemus Sea – Beach Hotel & Spa” στη Σιθωνία Χαλκιδικής.